Humlekrus HB


Om oss

Från vår natur!

Humlekrus Handelsbolag är ett svenskt familjeföretag med miljöprofil som tillverkar, köper in och säljer hantverk och ekologiska produkter. Allt från småskalig tillverkning.
Vi jobbar under parollen;

- Miljövänligt
- Djurvänligt
- Människovänligt

OM WEBSHOPPEN
Vi använder Stripe eller PAYPAL (länkad)  i vår webshop vilket innebär att du kan handla tryggt och säkert genom PAYPALS  eller Stripes säkra betalserver. Antingen använder du ditt konto på PAYPAL eller så välj betala med kontokort som gäst i PAYPAL. Kom ihåg att Stripe PAYPAL är säkert för både köpare och säljare. Kostnadsfritt att teckna och använda som köpare.

FAKTURA?
Skulle du ändå inte känna dig säker så kan du alltid kontakta oss för att handla mot faktura. Men då får du själv kontakta oss innan du handlar, via telefon eller mail, se nedan.

FRI FRAKT ÖVER 500 KR
Vi tillämpar en enhetsfrakt på varor i Sverige och fri frakt på beställningar över 500 kr.
Är du från Danmark eller Norge så finns möjlighet att beställa varor med en utrikes enhetsfrakt. Även här gäller fri frakt över 500kr.

INFORMATION OM KÖPVILLKOR OCH RETUR
Info om betalning, frakt och köpvillkor hittar du under varje produkt i separata länkar. Observera att minimiålder för inköp i denna webshop är 18 år.

KONTAKTA OSS

Humlekrus Handelsbolag

Mobiltelefon: 0762-40 64 60
Epost: info@humlekrus.se
Mikael Stjernedal & Katarina Bruzell